Ο πρώην συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Κούγιας προσπαθεί να αμφισβητήσει τις νομικές υπηρεσίες που παρείχε στη 33χρονη κατηγορούμενη.

Μια ακόμα αντιπαράθεση που σχετίζεται με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αυτή τη φορά αφορά στους δικηγόρους που είχαν και έχουν αναλάβει την υπεράσπιση της 33χρονης που κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της και πιο συγκεκριμένα τους ποινικολόγους Αλέξη Κούγια και Όθωνα Παπαδόπουλο.

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι ο προηγούμενος συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου κινδυνεύει να διαπράξει το αδίκημα της απιστίας δικηγόρου.

«Η κυρία Πισπιρίγκου και η οικογένειά της είχαν επίσης σοβαρούς προβληματισμούς, γιατί ο υπερασπιστής της όχι μόνο ανέχθηκε να διαπράττονται καθημερινά σε πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές εκπομπές ποινικά αδικήματα εις βάρος της, αλλά και είχε μεταβληθεί, παραβαίνοντας τον Κώδικα Δικηγόρων, σε καθημερινό μέλος – παράγοντα αυτών των λαϊκών «δικαστηρίων», αντί να έχει προσπαθήσει να τα καταργήσει, όπως εγώ δεσμεύτηκα από την πρώτη στιγμή ότι θα πράξω, αλλά και το έκανα πράξη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Από την πλευρά του, ο Όθωνας Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι ο κ. Κούγιας «εξακολουθεί να επιδίδεται σε μια, ενορχηστρωμένη και μεθοδευμένη, συκοφαντική και δυσφημιστική επίθεση εναντίον μου».

Παράλληλα, ο προηγούμενος συνήγορος της 33χρονης υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Κούγιας έχει θέσει σε εφαρμογή «μία προσπάθεια αμφισβήτησης των νομικών υπηρεσιών που παρείχα και συνεχίζει να ασχολείται με εμένα, ενώ κανονικά, θα έπρεπε να ασχολείται με την άσκηση του υπερασπιστικού καθήκοντος που του έχει ανατεθεί και την δικογραφία που αφορά την πελάτισσά του».

Υπέβαλε μήνυση

Η διαμάχη μεταξύ των δύο ποινικολόγων όπως φαίνεται θα λυθεί στις δικαστικές αίθουσες, καθώς ο κ. Παπαδόπουλος υπέβαλε μήνυση εναντίον του κ. Κούγια για συκοφαντική δυσφήμηση.

«Στις αμέσως προσεχείς ημέρες προτίθεμαι να προβώ και στην κατάθεση γραπτής αναφοράς προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου για την κοινοποίηση και τον πειθαρχικό έλεγχο των παραβάσεων που έχει τελέσει» πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Τι ήθελε ένας Τούρκος στρατηγός στο ελληνικό Πεντάγωνο;