Η Άννα Ροκοφύλλου δεν χρειάστηκε να μπει στην εντατική. Νοσηλεύτηκε με κοροναϊό στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού και γνωστοποίησε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσω facebook.

«Είχα εξαιρετική φροντίδα και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ευτυχώς δεν μπήκα στη ΜΕΘ. Ήμουν 10 ημέρες μέσα. Έπαθα πνευμονία, δεν είχα καθόλου οξυγόνο. Εγώ ήμουν μία εβδομάδα στο σπίτι με 40 πυρετό και δεν σας κρύβω ότι δεν ήθελα να μπω στο νοσοκομείο. Γιατί μπαίνεις και δεν ξέρεις εάν θα βγεις. Ήταν ένα συναίσθημα πολύ δύσκολο. Αντιστεκόμουν όταν μου έλεγαν να μπω στο νοσοκομείο», είπε στον Alpha και την Τατιάνα Στεφανίδου.

  • Διαβάστε επίσης: Εμβολιασμός – Πράσινο φως από EMA και ECDC στον συνδυασμό εμβολίων

Και συνέχισε: «Την έκτη, έβδομη ημέρα που είχα 40 πυρετό ακατέβατο, μπήκα στον Ευαγγελισμό. Το οξυγόνο μου είχε φτάσει 89, πολύ χαμηλά. Έπρεπε να νοσηλευτώ. Στη συνέχεια έμεινα 15 ημέρες στο σπίτι με το οξυγόνο. Μετά σιγά σιγά πήγαν όλα καλά. Ήμουν πολύ κουρασμένη, δεν σας κρύβω»

Στο σπίτι

Η Άννα Ροκοφύλλου άρχισε σιγά σιγά να ανακάμπτει μέσα στο νοσοκομείο και υπό την άγρυπνη επίβλεψη των ιατρών. Όταν επέστρεψε στο σπίτι της και τον γιό της που της είχε λείψει ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της είπε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιό σας