Χωρίς τέλος οι καταγγελίες για το δίκτυο ηλεκτροδότησης σε πολλές περιοχές της Αττικής, καθώς πολλά νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα.

«Κρυώνω, τρέμω. Δεν έχω ζεσταθεί και είμαι με τα σκουφιά».

Στην παραπάνω μαρτυρία προχώρησε μια 68χρονη γυναίκα από την Αρτέμιδα η οποία από το πρωί της Τρίτης μέχρι και σήμερα δεν έχει ρεύμα στο διαμέρισμά της.

Και δεν είναι η μόνη, αφού  προβλήματα με την ηλεκτροδότηση εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πολλοί κάτοικοι στην περιφέρεια Αττικής μετά και την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Έκκληση για βοήθεια προκειμένου να επανέλθει το ρεύμα

Η 68χρονη μιλώντας σήμερα στο πρωί στο ΣΚΑΙ και όντας συναισθηματικά φορτισμένη, ανέφερε πως έχει κινητικά προβλήματα και κατοικεί μόνη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Αρτέμιδας. «Κρυώνω, τρέμω. Δεν έχω ζεσταθεί και είμαι με τα σκουφιά», είπε χαρακτηριστικά, όπως προαναφέραμε.

  • Διαβάστε επίσης: Καταγγελία στο MEGA: Οι γονείς της παραμένουν εγκλωβισμένοι στο Χολαργό χωρίς ρεύμα από τη Δευτέρα

Η γυναίκα δήλωσε πως το ρεύμα κόπηκε στις 3 το μεσημέρι μέχρι 1 τα ξημερώματα  της Τρίτης, όταν και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε. Έπειτα διακόπηκε  ξανά στις 7 το πρωί της Τρίτης, όπως είπε και παρότι στο διαμέρισμα από κάτω της το ρεύμα της έχει επανέλθει από χθες το πρωί, στο δικό της διαμέρισμα δεν έχει αλλάξει κάτι.

Η γυναίκα μέσω του τηλεοπτικού σταθμού, απηύθυνε έκκληση για βοήθεια.

Γράψτε το σχόλιό σας

«Ο Έλληνας γκιαούρης έδωσε 2.000 ευρώ» – Ξεσπά ο τουρκικός Τύπος για το χάος της Κωνσταντινούπολης