23.1 C
Athens
September 26, 2020
Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΔΑ: Χρηστικές πληροφορίες για τα δίκτυα φυσικού αερίου

Τη δυνατότητα άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης για την πορεία υλοποίησης των έργων υποδομών φυσικού αερίου στην ελληνική περιφέρεια, παρέχει στους πολίτες η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου.

Ειδικότερα, στη διεύθυνση www.deda.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα και γρήγορα:

– Να ενημερωθούν εάν το ακίνητο για το οποίο ενδιαφέρονται βρίσκεται εντός ενεργού δικτύου της ΔΕΔΑ, καταχωρώντας απλώς τη διεύθυνση.

– Να πληροφορηθούν για όλα τα απαραίτητα έγγραφα (π.χ. αίτηση σύνδεσης, δικαιολογητικά) τα οποία απαιτούνται για να προχωρήσει η διαδικασία σύνδεσης, καθώς και για το κόστος σύνδεσης, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν (οικιακοί, εμπορικοί, βιομηχανικοί καταναλωτές, δημόσιοι οργανισμοί).

Εάν η ιδιοκτησία βρίσκεται εκτός ενεργού δικτύου της ΔΕΔΑ, τότε η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος καταχωρείται στην αρμόδια Διεύθυνση της εταιρείας και ο ενδιαφερόμενος ειδοποιείται σε περίπτωση μελλοντικών επεκτάσεων του δικτύου.

– Να υπολογίσουν το οικονομικό όφελος που έχουν με τη χρήση του φυσικού αερίου. Εισάγοντας το ποσό που καταναλώνουν σε πετρέλαιο, μπορούν αυτόματα να ενημερωθούν για το ποσό εξοικονόμησης χρημάτων. Σημειώνεται ότι η τιμή του φυσικού αερίου είναι συγκριτικά χαμηλότερη από αυτή του πετρελαίου ή του ηλεκτρικού ρεύματος. Το ποσό εξοικονόμησης μπορεί να φθάσει έως και 40% από τη θέρμανση του σπιτιού και έως και 50% από τον ηλεκτρισμό.

Η νέα ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε αποκλειστικά από τα στελέχη Πληροφορικής της εταιρείας και είναι συμβατή με όλες τις κινητές και σταθερές συσκευές.

Το φυσικό αέριο επεκτείνεται γρήγορα και δυναμικά. Το δίκτυο μας θα επεκταθεί σε 34 πόλεις της Ελλάδας μέσα στην επόμενη 5ετία με στόχο να καλύψει σε πρώτη φάση 57.000 καταναλωτές.https://t.co/k5CL8IaJGm#DEDA #ΔινουμεΕνεργειαστηνΕλλαδα

— ΔΕΔΑ ΑΕ (@gr_deda) August 3, 2020

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο του διαδικτυακού εκσυγχρονισμού της εταιρείας, η ΔΕΔΑ έχει πλέον δυναμική παρουσία σε όλα τα social media (Facebook: @Deda.gr, Instagram: deda.gr, Youtube: ΔΕΔΑ, Twitter: @gr_deda, Linked In: ΔΕΔΑ), εντείνοντας την παραγωγή υλικού και την προώθηση των δράσεων της σε όλους τους τομείς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΑ Μάριος Τσάκας σημείωσε σχετικά: «Με αφορμή τον ψηφιακό μετασχηματισμό που έχει ξεκινήσει να υλοποιείται στην εταιρεία μας, αποφασίσαμε να επανασχεδιάσουμε την ιστοσελίδα μας ώστε να είναι εύχρηστη και αποτελεσματική, καθώς και να αποκτήσουμε αξιόπιστη και δυναμική ψηφιακή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στόχος μας είναι η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι τεχνολογίες αιχμής προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας μας και να εξασφαλίσουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο διαφάνειας, αξιοπιστίας και εξυπηρέτησης στους πολίτες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Αναπτυξιακή: Νέες εγγυήσεις 780 εκατ. για δάνεια κεφαλαίου κίνησης

NEWSROOM

«Φτερά» έκαναν προθεσμιακές καταθέσεις 1,1 δισ. σε δυο μήνες

NEWSROOM

Οι εισηγήσεις για τις αντικειμενικές τιμές και τα σενάρια του ΕΝΦΙΑ

NEWSROOM

Μπακογιάννη: Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης είναι ο μεγαλύτερος αναπτυξιακός μοχλός της Θράκης

NEWSROOM

Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Αύξηση των εισοδηματικών κριτηρίων για voucher

NEWSROOM

Eurobank: Ποιοι κλάδοι κάλυψαν την χαμένη παραγωγή λόγω πανδημίας

NEWSROOM